My Followers

Dec 21, 2010

Kegatalan

Smalam mama bawak aku g klinik. Disebabkan masalah kegatalan yg melanda. bak kata doktor alergic! padahal x kn la dr kecik alergic x penah ilang. ari2 nk ade je. cehhh. so, disebabkan x tahan sgt2 doctor tu bg injection kt bontot aku k. ahaha. x gatal da smpai hari ni. xtau la kalau kejap je elok kn. kita tgk lg bape hari.

Disebabkan ubat yg kuat ni, aku sgt2 mengantuk. Kt tempat kije td pon mengantuk amat!. ni balik kije kul 6 x smpai 10 minit relek, aku da tido. ahahaha. ni terbangun jap sbb dpt sms dr my syg! Tp tetiba bengang lak ngn die. naik kan darah aku je. haih. lupakan pasal tu. mls ckp pasal bnda2 cm tu dlm ni. kalau makin nk jmpe, mmg makin kuat je nk gado. gerammm btol. saje la tu nk bg rindu rindu byk2. eh, please laaa. ahahaha.

Eh, lupa nk bg tau. Laptop aku hari tu x bole on. seminggu jugak la. sebab apa x tau. bila on, xley nk masuk windows. Asik restart semula je byk kali. Hantar kt member aku si yusri tu pon still x boleh. xtau la kenapa. So, aku g anta kt kedai terus. terus bley on! lepas wat full format. kasi clear sume dlm hardisk ni. so, skrg aku da ilang sume data, pictures, video yg aku simpan. hmmmm. xpe la. jnji laptop x de virus da. teruk sgt da virus skrg. makan file smpai corrupt! geram btol!

Ok now, nk wat kan resume untuk sepupu bf ! si alif ashraf tu! heee. Jap yeee. byeeee.

2 comments:

Iskandar Luckynine said...

degil... nak buat kn xnk... kalau tak sume file dpt backup...

The SIMPLE eina said...

hehehehe xpe laaa. nk wat cm ne kn.