My Followers

Jan 1, 2010

Alvin and The Chipmunks 2 hebat!


At last, aku dapat jugak tgk cite ALVIN AND THE CHIPMUNKS 2 ni. ahaha. sbnrnye aku menonton nye pada ari rabu yang lalu. baru terasa ari ni nk post. ehehe. Aku ley bg 5 star la kt muvie ni. Sbb ia menambat ati aku dan telah membuat aku terasa sgt happy di pawagam yg penuh sesak tu. shit ah. aku benci pawagam yg ramai manusia. ahahaha

Aku mmg berhajat gila nk tgk muvie ni. Tgu punye tgu xde sekor pon yg ajak aku kua tgk muvie! xpe2. ahaha. last2 aku amek keputusan untuk menonton bersama adik aku yg paling bongsu. umo die 10 tahun. ahaha. sangat best ok. die punye gelak mcm tgk cd kt umah. dala abeskan popcorn sorang2. ahaahaa. tp xpe. enjoy lahhhhh..

Paling memalukan! di saat aku tergopoh gapah nk g beli tiket, nk d jdkan cite aku lalu la depan mcd (dlm ioi mall, puchong ) x pandang ats bawah kiri kanan. aku tergelincir weh. hampir jatuh. kaki terkangkang luas! gile malu. blakang ramai orggggg. aku terus berjalan ke pintu keluar. ahaha. padahal time tu nk beli tiket. ahaha malu punye pasal. then msk balik ikut pintu len smbil mulut x henti2 ckp kt adek aku "adek, along malu... along malu... " ahahaha. siot tol la. aku ley tergelincir sbb ade aiskrim sundae mcd kt lantai tu! cis. so len kali pandang la ke bawah apabila berjalan ye. =)

ahahaha balik ke topik asal. muvie ni mmg best. x rugi ouh. seb bek aku sempat g. hik2. mmg enjoy la walaupon hanya pergi bersama adek aku yg kecik tu. =D
rase mcm nk tgk lg skali. bak kata adek! hua hua hua.


12 comments:

yaRna said...

ahahahaaha...
bodoh gile!!
malu nye..
klu ko jatuh mmg mcm ngka busuk bau taik cina...
ahahahaha
aq dpt bygkn cmne ko tekangkang na...
kelakar gile doh ngn muke tahan malu...
\agagagagaga

The SIMPLE eina said...

ahahahaha tau xpe yana. aku malu gile smpai ajak adik aku balik. padahal baru smpai je. ahahha

Anonymous said...

ha3..klaka2...
bkn klaka time tgk wayang tp klaka ko jatoh tkangkang..padan muker ko..
akibat xplawe aku sme
:p

The SIMPLE eina said...

????? huhu. sape ni???

me e2 saya :) said...

haha , ena ngokk !
ok la tue , janji xjatuh , kalu x, bergande2 la malu ko .
hehe . klaka la ko ena . nak pcah perot akuh .
akuh cam leyy bayang doe . kiki .
ena ena . hehe .
klaka laa :))

The SIMPLE eina said...

hahahaha tau xpe. malu saya aww. hahaha

naiem_srabototak said...

klaka siak..
mest besh tgk ko tegolek!
ka2

The SIMPLE eina said...

hoi.
ko ni jgn la bygkn gile oi. aku pon klaka weh mase kejadian ;p

hawa n adik said...

hahahhahahhaah ko mmg gemok kelamkabot!hahaahah

naiem_srabototak said...

aku dah bayangkan dah klu ko tegolek mcm ner..ha3

syieqa mieka said...

jadi follower i balik . blog rosak hari tuh . now dh okay . thx :)

The SIMPLE eina said...

oke sygg.. suda follow :)