My Followers

Feb 20, 2011

Berkat kesabaran

Morning, 1st time update blog kt ofis. :) Nak bagi tau, aku tersangat la HAPPY~! Omg, seriously btol2 mcm mimpi. Apa yang aku impikan da jadi kenyataan. 2 days ago, aku sgt down n terpikir pasal hidup aku. Apa kesudahan nya. Dan aku sedikit emo ngan BF aku. Sorry syg. X de niat. cuma terpikir je. Sory wat awak down skali. Saya terpikir2 bnda tu sampai mimpi2. At last~! Aku gagahkah jugak diri n buang ego aku untuk buat sesuatu. Dan impak nya mmg BERBALOI BALOI~! ahahahahaa. Malam tu kakak bf aku msg. Thanks sgt2. Macam my bf ckp, keajaiban akan berlaku. Masa mulanya mmmg aku x nk caya. Then bila da jd btol cm ni. Syukur gila. Kakak dia da mula baik dgn aku n nk kenal rapat dgn aku. Da mula paham. Dan da minta maaf sebab berkasar ngn aku dulu. Seriously, aku sikit x penah salah kan kakak . Sebab aku tau dia buat sbb sayangkan adik dia. Dan aku pon sayang sangat kt adik dia. Hope until end. ~! Thanks sgt2 yea. Percaya lah, saya x kan siakan semua ni. Eh mcm da bole wat novel kisah aku ni. HAHAHAHA. oke bye2.

8 comments:

Iskandar Luckynine said...

Ayat macam dewan bahasa dan pustaka... Heehee..

The SIMPLE eina said...

hahaha tapi x ley lawan awak. lagi pro ayat dewan pustaka :P

Kesah NurEqa said...

sangat hepi utk awk babe !
ske sgt3 tgk korg da bersama balek . ngeh3 !
jodoh tak ke mana rute ? :))

The SIMPLE eina said...

hehehe thanks tk awak jugak eqa~! tu la. hope jodoh ni untuk i. x sanggup da nk lukakan hati masing2 :)

Miss Tatie said...

meh join contest ini dan menangi hadiah2 menarik seperti :

Hadiah Utama
-wang tunai bernilai rm250
-2 keping tiket wayang di Cathay Cineplexes Platinum Movie Suite
-1 hadiah misteri

Hadiah Tempat Kedua
- sepasang kasut dari HEY GILFRIENDS
- sehelai baju dari MNG
- Wang Tunai rm50

dan
5x hadiah saguhati misteri

semuanya di :

http://berkatalahdia.blogspot.com/2011/02/contest-mesti-menang.html

Miss Tatie said...

meh join contest ini dan menangi hadiah2 menarik seperti :

Hadiah Utama
-wang tunai bernilai rm250
-2 keping tiket wayang di Cathay Cineplexes Platinum Movie Suite
-1 hadiah misteri

Hadiah Tempat Kedua
- sepasang kasut dari HEY GILFRIENDS
- sehelai baju dari MNG
- Wang Tunai rm50

dan
5x hadiah saguhati misteri

semuanya di :

http://berkatalahdia.blogspot.com/2011/02/contest-mesti-menang.html

shaerin said...

yeay ! glad to hear that . alhamdulillah .

The SIMPLE eina said...

hee :) thanks syg