My Followers

Jun 14, 2011

ONLINE SHOP

Hello semua,

Entry ni aku just nak bagi tahu kat kawan-kawan blogger aku, yang aku sekarang dah mula buat bisnes online ni. Still new. Tapi feedback boleh tahan. Memberangsangkan. Susah jugak nak wat semua ni. Tapi serious kene rajin :)

Aku wat semua ni sebab aku bosan tahap gaban da duduk kat rumah tak tau nak wat apa dan x dapat apa. Hahaha. Untuk pengetahuan semua, aku dah x busy macam dulu di mana aku sangat stress keje sampaikan x sempat nak update blog comel ni.

Now, aku da kurang busy. Tapi malangnya. Tak lama aku akan free nih. Sebab 22 june 2011 aku dah kene lapor diri keje kat LHDN. yang aku pergi interview ari tu. Sebab tu aku berhenti keje yang lama ni. Lagi bape hari je nak start. Aku mintak sangat-sangat nanti aku x busy mana. Tapi macam mustahil je. Sebab aku kene keje kat cawangan Petaling Jaya yang baru pindah kat Damansara Perdana tu. Agak jauh la dari rumah. Semoga aku selesa di sana nanti. heee

Ha berbalik kepada bisnes online aku tadi. Sini aku nak update. Jom la jengah-jengah. Aku ada dua account untuk bisnes ni. sini tgk..

1) Shining's Shop
2) Shining;s Shop II

Actually sama je item yang ada dalam tu. Cuma yang account 1st tu banyak orang tanya pasal kasut yang aku jual. Brand TOMS. Toms shoes ni agak laku di kalangan remaja. Ramai yang suka. Thanks to ayin. Sebab aku boleh jadi agent untuk dia.

Yang acc kedua tu, banyak orang order lens. Maybe sana banyak gugurl kot. hehehe. Baru-baru ni aku ada bukak pre-order untuk baju-baju dari korea. Sesape minat tu, jom la beli. Ada diskaun. Dunt worry. :)

Ok la. Sampai sini je dulu. Nanti aku update lain. Tunjuk sample barang aku jual ke. oke. byeeeee..

3 comments:

Anonymous said...

Good Article

Anonymous said...

Good Article

Anonymous said...

Hey thank you for the wonderful article it had been genuinely useful , I hope you will just publish additional about this ! This topic rocks