My Followers

Feb 28, 2011

Apa maksud sayang?

Tetiba aku terfikir2, apa maksud sayang? kenapa senang org nk lafazkan perkataan sayang tu. Then bila si perempuan percaya, dia akan diperbodohkan sehingga la hubungan tu berakhir dengan kebencian. Hmmm. Aku da penat untuk lalui semua ni. Aku da serik untuk menyayangi orang sepenuh hati. <------ Semua perkataan ni terkeluar dr mulut aku! Tapi kenapa hati aku x ckp mcm tu? Kenapa? Aku takut nk menyayangi orang. Sebab aku takut akan kehilangan. 3 tahun aku percaya dia. At last, bila aku buat keputusan untuk putuskan hubungan. Baru la aku sedar n nampak die sikit pon x pedulikan aku. Satu demi satu bukti penipuan die aku nampak. Kenapa kau suka menipu sewaktu bercinta? KENAPA?????!!!! Kenapa kau x berterus terang? Aku terlampau kejam ke untuk kau? Aku berharap sangat kau x kan kembali pada aku. Aku bosan dengan semua janji janji kau!

Sayangku Iskandar, Ingat la.. saya da beri awak peluang dan saya cuba sekuat hati untuk mencintai dan menyayangi awak. Saya harap awak x kan terniat langsung untuk buat saya kecewa. Saya percaya awak mampu bahagiakan saya. Dan saya tau awak setia tunggu saya walaupon awak sendiri tersiksa. Sakit hati. Awak lelaki yang baik. Btol kata kawan2 saya, x kan ada lelaki yang akan wat cm awak buat kalau lelaki itu x menyayangi perempuan tu. Thanksss sygggg. Saya harap kita akan jaga hubungan ni smpai bila2. sampai semua impian kita terlaksana. Macam yang kita impikan. Saya berharap sangat kedua belah pihak family kita akan memahami dan akan menerima saya dan awak dlm hidup mereka. Awak, saya minta awak tolong support saya untuk lupakan kisah lama! Saya nk awak untuk jadi lelaki terakhir dlm hidup saya. Sayang awak. :)

2 comments:

Iskandar Luckynine said...

Harapan seorang yang mengasihi adalah mahu dikasihi kembali.
Harapan seorang yang menyayangi agar sentiasa turut disayangi kembali.
Ciuman kasih sayang perlu ada balasan.
Pelukan perlu ada pengertian.

Besar ertinya apabila ciuman diberi tanpa diminta.
Besar ertinya ucapan kasih sayang diucapkan bagai lama tidak berjumpa.
Besar ertinya gengaman tangan erat tanpa dilupa.

The SIMPLE eina said...

:)