My Followers

Dec 12, 2010

5 Benda penting!

Oke! Kali ni aku nk senaraikan 5 benda penting bagi aku. Yang aku sangat suka dan sangat memerlukan nya. hehe
1. Ni sabun mandi aku. Perghhh bau mmg harum k. Sumpah wangi. Aku suka sangat2. x mahal pon benda alah ni. klu botol cm kt atas ni boley dapat dlm rm4.00 je. Ok la. Semua orang pon mampu beli. Bau tahan lama k. ade satu yg kaler merah pon wangi gak. tu pon bes. tp aku suka lagi yg ni :)



2. Ni shampoo. ok. mmg aku mengaku aku suka tukar2 shampoo k. nk tau sebab apa? sebab aku suka pilih shampoo berdasarkan bau. ahaha. kalau x wangi mcm dove tu mmg aku x gne. :p yg ni ok la. wangi jugak. n yg paling penting ade menthol. so, kepala aku yg semak2 dengan mcm2 masalah ni ley jd cool lepas pakai shampoo ni. kompem k. best je rasa. berangin :) hee. suka shampoo ni lepas ayah bawak balik sample masa die dok jalan2 kt KL. Ahahhaa

3. Ni lotion! penting k! Disebabkan aku ada masalah kegatalan satu badan yg mmg dr kecik suka dok dtg. tergaru2 aku mcm beruk klu penyakit ni dtg. aku pon x sure kenapa. so, aku perlukan ini untuk bg soft kulit n ilangkan gatal. sebenarnya x de kaitan pon nk bg ilang gatal kalau sapu lotion ni. cuma mungkin aku selesa kalau aku sapu ni msa gatal2 ni. yg ni kompem wangi! x caya g bau kt mane2 yg ade jual.

4. Ni bnda paling penting! perfume. aku x kn bole idup if x de secalit wangian k. ahahaa. wat masa skrg aku guna ini produk. ahahaha. enchanteur lagi. paris mon amor k. yg belah kanan skali tu. bau soft. n i likeeee. plus sgt murah! heee. x de dwet nk beli mahal2 kn. so, murah la dulu :P
5. OK ni last skali. PENTING OK! nivea deodorant EXTRA WHITENING! AHAHAHA. tahan lama beb. mesti guna. :)

Dah cukup la 5 benda ni je dulu. Mana2 yg x penah pakai bnda alah yg aku pakai ni, baik pk pk kn. better pakai la jugak walaupon jenama lain. penting ouh untuk keselesaan sendiri. :) hee. nyte.



4 comments:

reb@rn said...

pergh. TergeLak lak biLa aku fikir baLik. Haha.

The SIMPLE eina said...

kenapa pulak ?

reb@rn said...

aku, duLu ada la gak pakai shampoo ke, deodorant ke, perfume ke apa kan. Sekarang, apa pun x pakai. Shampoo badan je paLing-paLing pun. Itu pun seminggu sekaLi. (teruk kan..)
xD

The SIMPLE eina said...

haih, bia btol. haiyooo. nape jd cm tu? kene pakai la ouh.