My Followers

Sep 28, 2010

target

Hye diary ku~! rindu kt awak. hehe. ok. td masa kt kedai mkn, tetiba aku pasang target baru. Lepas abis study bulan nov ni, aku pasang target nk tdo awal. Kalau slalu, mesti aku tdo dlm kul 4 or 5 pg. Tp lepas ni kalau bole aku nk try tdo awal sket dr biasa. dlm kul 12. paling lewat pon 1 la. hehe. kalau weekend tu, bole la lewat sket, hehe. sbb skrg ni aku rasa muka aku da naik sket. pastu mata mcm x sihat. mcm da bengkak. takut la kalau ade itam bawah mata tu teruk2 nt. nk jaga la lepas ni. plus lepas ni mungkin aku akan cari keje after abis study. msti busy n penat. so, kene la awalkan masa tdo. hope ley la tercapai. ye la. aku ni kn hantu games. mesti terlajak je slalu. haih. umor da tua. perangai mcm budak2 asik main game je. tp best tau kalau main game ni. ley lepas tension. ley jd lpe masalah. hehe. Semoga tercapai la target baru aku ni :)

2 comments:

reb@rn said...

seLaLu main gAme apa?

The SIMPLE eina said...

main game kt FB jek.