My Followers

Sep 28, 2010

Bukan sombong!

Hadoi, mcm2 hal la skrg ni. Tolong la jgn nilai org dr luaran. knl la dulu btol2. ape da. yela. ari tu ada kwn call. (bestfren) Semata2 nk bg tau, ada org tanya pasal aku, nape aku sombong sgt. ha ni aku nk perbetolkan ayat. bukan aku sombong ye kwn2. Khas nye pada kwn2 kt puchong. aku x sombong. percaya la. if korang tegur, kompem aku tego balik. xde nye aku nk wat2 x nmpk. jgn la pandang serong kt aku. ni aku nk korang tau. aku ni rabun. mmg pkai spek time study. kalau kua kt area puchong tu mmg jarang pkai speck. haha. so, aku kdg2 x nmpk kalau jauh. kalau korang duk pandang2 lambai2. aku x nmpk. x perasan la tu. huhu. sorry sgt wat korang terasa. yela. sumpah aku x perasan. kdg2 ade org ckp selisih pon x nmpk. yela. aku kalau jalan ke mmg x pandang org sgt. segan. huk huk. maaf yea. tp kalau da nmpk jerit la nama ke. kompem aku tego balik. jgn la cite blakang ye. ha lg satu, kalau kt fb tu, tego2 je la kalau kita ni knl. kdg2 aku x perasan korang tu kwn dkt uma. yela. kt fb kdg2 ade yg gne nama lain. ade yg da lain skg. muka . penampilan pon ade yg berubah. so, aku x dpt nk cam sgt. hehe. but if nmpk aku online, nk tego tu tego la. :)

Ha kt fb tu, ramai anta kt chat tu kata sombong la pe la. adoi bukan sombong. tp kdg2 chat tu buat lappy aku hang. adoi. sbb tu kdg2 slalu cancel je chat. maaf yea. kalau ada pape wall la. lagi sng. if private, msg je inbox. erm kdg2 bila korang anta kt wall, ada aku x reply. bukan ape, aku kdg2 x reti nk jawab soalan korang. sbb aku rasa soalan mcm tu x patut tnye. kalau pasal aku tinggal mane, umur bape, blaja mane, bla bla bla, sume tu ade kt info page aku. haiya. maaf ye..

p/s : maaf pd yg terasa bila selisih dgn saya tp saya buat x tau. bukan sengaja. huhu.

2 comments:

reb@rn said...

biasa la tu. Sama la kita.

SaLina biar je diorAng panggiL SaLina sombOng. Bagi saya kan, diorAng la yAng sombONg sebab diorAng nak nampak kita, tapi x tegUr kita. So, siapa yAng sombOng sebenarnya kan...

Biar je orAng yAng panggiL kita sombOng ni. SaLina fokus je dengAn kawan lain, yAng boLeh memahami, baik, dan ikhLas.

The SIMPLE eina said...

Hee thanks :)