My Followers

Jul 14, 2009

14hb + 6.46pm

ari ni aku mcm x de mood.
erm ntah la...

da 2 ari die x cntct aku. aku tau die keje n xde line tempat tu. tp aku rindu bangat . huhu. mcm x complete lak idup kalau die x cntct. :((

smalam aku kua lepak2 KLCC. meet TASHA, FIEQA and ade plak SYAFIQ.
hehe. bes la jmpe dey all. aku tgk movie ape ntah DRAG ME TO HELL x silap .
tgk 2 org je ngn tasha. hehe.sbb fieqa time tu keje. die keje kt office lam KLCC tu je. :)
so tgk la ngn tasha je :)
bes jugak la walaupon si tasha menjerit2 ketakutan. hehe. mmg mengarut cite tu tp layaaaannn.:D

then afta tgk wyg, jln2 la lepak pelita dekat2 klcc tu. lepak2 kosong je. dlm kul 10 lebey kot aku smpai uma. perghhh naseb bek la xramai org mase amek bus dr kl central tu :)

blik2 terus online upload pic.hehe.tp smalam mcm xde mood sgt nk layan cmmnt2 yg ade lam mespes tu. xtau la knape. mayb penat + rindu kt die. :((

dlm kul 1 pg kot aku dpt msg dr mmbe aku. die kate nk tumpang tdo uma cz die nye kunci tgl lam uma n uma die xde org. esk nye die nk keje lak. so aku pon suh la die dtg. ;)
bapak ah byk nyamuk uma aku. msti die menyirap je kene geget ngn nyamuk. haha. aku da pasang aircond + ngn kipas pon nyamuk lahanat tu stil dtg seranggg. haha.

ni picts smalam :)

2 comments:

cOkoDok duRiaN said...

ko pahal yang...
ayik xde mood je...
cian ko...

The SIMPLE eina said...

huhu bese la.
ubie da 2 ari x cntct aku. die keje n tempat keje die xde len.
tu cm xde mood je.