My Followers

Jul 12, 2009

12hb + 9.53p.m


hye there, da bape ari aku x update blog kn.sbnrnye mcm mls sket.tade mood.so ari ni mcm ade mood sket,hehe. ni pict yg ats ni aku upload sbb nk tunjuk yg aku baru beli dat sweater.hehe.nk kate aku minat sgt x jugak.haha.msti pelik kan,kalau x minat wt pe beli.haha.sbnrye aku bEli sbb MURAH!! cite nye cm ni.ari rabu lepas aku kua ngn kwn aku.si arfah pendeh tu.HAHA. then jalan2 kt sg.wang tu nmpk la kdai radioctive yg mcm ade letak harga RM10,RM20,RM30,RM40.HAHA .dgn laju nye kwn aku tu pon msk la.die tgk cap.murah.n die beli la satu. then aku ternmpk la plak sweater tu. rm30 je beb.murah .haha. tnpa test ape trus byr.haha.murah nye pasal. blik2 uma try2 n then snap2 pic.hehe cantek jugak. actly ade color kuning sweater tu, tp arfah kata, nt cepat kotor. so aku amek ni la. cantek jugak. hehe.


hah pic atas ni plak aku nk tunjuk tali pinggang yg aku baru beli. sma time aku beli sweater ats tu. haha. aku mmg lame nk cari tali pinggang tu. then mase kua tu jmpe byk la. tp mak aiiii sume mahal2 belaka. aku kalau ley nk beli yg palinggg murah aku nmpk. at last aku hanya jmpe ni je la yg paling murah. RM20. tu pon aku siap tnye akk tu x ley kurang lg ke. haha. saving beb. :D. xpe la. rm20 pon jalan. mseb bek la mase aku jalan2 lg tu xde nmpk yg lg murah. kalau la jmpe lg murah lepas aku beli tu, mmg bengang la. menyesal. haha. aku mmg ske barang2 murah oke! HAHA.

ok la jmpe di next entry >3

2 comments:

cOkoDok duRiaN said...

ooohhhh ceh2....
shopping sakan ko...

The SIMPLE eina said...

HAHA mane de la yana. takat barang murah ley la beli :P