My Followers

Apr 8, 2011

Introduce my prospective sister-in-law

Hello guyssss~! Hell-ya stalker x bertauliah! (u know whou u are~)Wakakakaa. Di malam yang dingin lagi kesejukan, dengan mata berkedip-kedip dari tadi, lepas macam nk pecah perot gelak tgk "Maharaja Lawak-part JOZAN" ahahahahahahahahahhahaa sambung gelak balik tgk part ending jozan wat lawak. boleh terkeluar anak tekak wooo. Hadoi. Lawak .

Back to the top. Our story dis night is........
Once upon timeeee.. Hahahahaha dah macam nak bukak bed story pulak. Oke serious salina. serious!! Ini serious.. wonderpet! ahahaha. mengarut lagi. Oke kali ni betul-betul. Here, i want introduce to u olls, my prospective sister-in-law! <----Hope can be in real~ Her name.. IRNI SHATIRA ISA (If im not mistaken la)
Cute name rite. Pandai en isa n Pn saimah pilih nama untuk anak-anak dia. Semua sedap-sedap belaka :)
Okeyh secara jujurnya, aku tersangat suka tengok life mereka sekeluarga. Seriously, happy! Memang aku sangat salute dengan their family. Di mana her family sangat bahagia. Penuh kasih sayang. Hormat menghormati. Yes. Susah nak dapat zaman sekarang family mcm ni kan.

Let me start with how i know her. (my bakal kakak ipar). Oke, semestinya dari adik dia. Iskandar. Merangkap bf kesayangan aku (bakal suami aku <------one day) 1st meet, rasanya masa tu time aku skola. Fom 5. Ada is bawak aku pegi metro kajang tu, terserempak dengan akak ni. Kalau x silap la. Tapi aku mcm sorok-sorok sebab malu. Then kali kedua, masa wedding dia. Masa tu , aku terdiam. Guess what i'm thinking~ OMG! she's too pretty! Gojes gila babi awek ni! haha. Sumpah tak tipu. Aku tak pasti sama ada akk ingat ke tak masa aku datang wedding tu. Sebab yelah, ramai orang dat time. But i still remember, I had snap 2 picture together. But the photo's lost oredyyy :( Okeyh after dat, aku dan kakak ada missunderstood sikit. Hurm lets forget about dat. Lama aku dan kakak tak bertegur sapa. Tak sempat keep in touch .

Oh now, we r like twin!!! ya twin!!!! Now kami close gila oke! We shared everything. Story, life, make-up, fashion. Oh god, semuanya oke. Semua nya sama. We had chemistry. All my taste will be same with her. ( Oh her husband tak share ye kawan. Tu hak milik kekal kakak syg) hehehe. Bila dah rapat SANGAT ni, baru lah aku mengenali hati budi kakak. Sangat baik. Suci. Caring. Thanks kakak. Ouh i think i should call her with this "KAK NGAH". Can i? Hehehe. Of coz can kan kakak syggg :) Oh lupa nak bagi tau. Before this aku ada update on fb about girl yang sound aku about her lil brother. Oh yes, that was her! My kakak. Time tu memang aku sedih bangat sebab dia msg thru fb cm tu. I cant say anything. Sebab speechless gila masa tu. All my close friends support me by their word which are full of spirit. Thanks bff.. Nak jadikan cerita rupanya, the message, bukan full version from my lovely kakak! Rupanya ada orang yang mengadu nasib dan membuat kan kisah aku jadi panas. Serta menggunakan fb kakak untuk sound aku. Konon-konon kakak la yang anta that message. Sampaikan cakap Mak ayah bf aku meluat tengok aku. And tak kan terima aku. Macam bitch kan perangai. Ouh forget about her. Boring! Muka da la macam orang tua, perangai pon nak macam makcik-makcik jugak. Opsss first time aku laser ! Sory. Yela asyik awak je menggila pasal saya. apa salah nya saya wat cm ni lak kan. ( Ha apa lagi, kalau berani, aku cabar kau comment entry ni. Cepat! ) Hahahaha. Apa-apa pon, my kakak mmg the best la. Kak ngah, kan best kalau awak kakak kandung saya. :)

Hari tu we all ada keluar sama. Ada snap pic tapi pic tu ta clear sebab malam. Dah lewat masa tu. Mood pon mcm tak de nk snap. Snap bape kerat je. Pastu pic jd gegar-gegar. Tak pe lah, next time snap banyak-banyak lagi. Sure oke! Ouh yea, lupa. Kak ngah saya ni suka sangat main games! (hantu games) Tak kisah la games apa pon. Bedal je. hehehe. Sama lah macam aku. Hantu games gila. Sanggup tak tidur untuk abiskan games. Hahahaa. Aku baru je download games best-best masa kat office tadi. Ha mmg best la kan. Bila balik bole install terus. Apa lagi, akan ku berikan padamu wahai kakak syg! Tapi kene datang puchong la kalau nak cepat. Kalau tak, kene la tunggu adik is balik nanti baru boleh bagi. Hehehe.

Ouh yea, Mesti korang nak tau sangat siapa la orang yang aku cerita pokpekpokpek dari tadi ni. Meh nk share pic dia.


*Tadaaaa, nih la. Hot kan. Dia sangat cantik plus comel. Bila depan-depan lagi cantik. Kulit muka dia flawless sangat! Gebu, putih. Complete semua. Halusss.*


*Ha ni pic dia dengan her hubby :) Sepadan kan. Sama hensem. Sama cantik. Sesuai bangat. Dapat anak nanti mesti kompem comel (Plus tambah aura muka aku) hehe. Jokejoke*


*We all ada persamaan lagi. Kami sama-sama chubby, sama-sama suka pakai lens! Suka tukar-tukar style. Kannnnn~ We r up to date k. Tak macam sakai dressup macam ORANG TUA. Opsssss*


 * Here, dis is me. I love red! So much. My future husband pon suka dat color :)*

P/S - I love you sys tira~ No matter what happen, i'll be in ur side. Pedulikan orang yang dengki dengan apa yang kita ada. Manusia yang tak menggunakan akal memang begitu. Tak dapat terima hakikat. So, that dia cuma tahu mereka cerita dan memburukkan orang. Just be cool. Ouh yea, i dont like strangers yang copycat my style~! So beware~! Jangan kau sakiti hati kakak kesayangan aku. Because u cant get anything! Please mirror urself! Kalau tak de cermin, aku boleh belikan. Tepek kat dalam bilik kau. X cukup tu, kau tanya cermin tu cam ni "Mirror,mirror on the wall, adakah aku cantik?" Then the mirror will said "Definitely NO~ U luar dalam hodoh!" hohohoho..

The dialog rekaan semata-semata~ Thanks for reading. Love ya. Bye. xoxo.

Post by :  Salina

5 comments:

Nur Amalina said...

ahahaha...that true my sis..ape2 pun kte tetp comel2 kan..howt2 gitu..ahaha...

Nur Amalina said...

ehehehe..biase r kite kan memang comel2..howt2 gitu..ahahah..btol kan kak??=)

Salina Norlan said...

Of coz la my dear~ kalau tak, x de la org meroyan pasal kita. wahahahahhaa

shaerin said...

ouh ! love that line .

"you luar dalam HODOH "

:)

Yeah , you sangat chantek and your future sister in law pun same :)

Salina Norlan said...

Reen : hahaha. x betol ke? betol la tu kan. hihi

aku x cantik la syg. tapi manis tu ada. wakakaka. hihi. yes, my future sister-in law mmg cun abessss :)