My Followers

Dec 5, 2010

Senyum sampai telinga pon xpe!

Hye awokkkkkk! :D :D ok. meh nk bg tau, mulai dr skrg, aku xkn bermain lagi dgn perasaan sdey. opss. bukan nk tutup pintu perasaan. tp, cuma x nk bg muka kt hati n perasaan ni. klu nk ikutkan perasaan sedih sentiasa muncul dlm hidup kita kn. x kira la dr segi apa pon. AND skrg! aku akan usaha untuk senyummmmmmm sepanjang masa walaupon tgh sedih. boleh ke cm tu? kompem bole kalau kita kuat semangat. hehehe.

Kdg2 banyak bnda yg buat kita rasa sedih. smpaikan kita x dapat kawal. Termasuk la aku. kdg2 x ley kawal jugak. Tp alhamdulillah sejak abis study ni, x rasa sgt pon sume tu. Maybe sbb da pandai pujuk hati sendiri. hehe. ok, cara nya senang je. Slalu tgk pic yg muka semnyum lebar2. x kira la pic mcm kt atas ni pon x pe. hehe. Selain tu, slalu2 la tgk movie yg kelakar smpai pecah perut. yg terbaru ni cite ngankung tu. ha boley la p tgk :p ha, bergaul dgn org yg happy go lucky. for sure akan happy sepanjang masa. :D Yang paling penting jgn ingt la pasal bnda sedih2 tu. ingat la bnda yg lawak2. yg sweet2. hehehe

Tujuan or motif entry ni, untuk kasi tau. n kasi kuat pada diri sendiri. Azam baru konon untuk end of year la. ahaha. untuk sentiasa happy :D uolls x kn tgk aku sedih lagi. :) n no more sad symbol yg macam ni :( or mcm ni :'( heeeee. aku akan sentiasa mcm ni :D :D :D :D walaupon cuma fake! ahahaha. ok la nk tdo. bye bye :D :D :D

2 comments:

shaerin said...

betul ! sokong2 ~

xmo sedey2 . Walaupun xtau pape . ehehe ~

The SIMPLE eina said...

ehehehe :) happy jerrr :D