My Followers

Feb 3, 2011

Kontest Blog Cun.Lawa.Kemas

Ha ni banner untuk contest ni. Klik link PENGANJUR untuk join.

Oke, bila ek. Minggu ni aku dpt tag dari my bff AYIN. So, aku pon nk try la join2 benda alah ni. Memandangkan aku sangat bosan kt rumah tanpa ada wat ape2 selain online. Pe salah nya kita cuba nasib ;P. Ha tapi kan. Mcm tajuk entry ni. Contest ni untuk blog2 yg lawa, kemas dan cun. Aku punya blog ni cun ke? kemas ke? lawa ke? ahaha. Aku x tau apa pandangan orang. Tapi bagi pandangan mata aku, blog aku ni lawa. I love my blog so much :)

Hee. oke. Sapa yang nak join contest ni ada syarat nya. Ha ni haaa. Aku copy dr blog penganjur. Meh tgk syarat2 tu kat bawah ni. Berminat join la yea. Ni aku tag bloggers yang aku rasa cantik blog mereka.


1) Warga negara MALAYSIA .
(2) Semua jantina diterima
(3) Ada blog! takder blog .. ditolak !
(4) Follow blog sue
(5) Tag 4 orang rakan anda taw (makesure dieorg taw)

Tarikh tutup :
30 mac 2011... itupun melebihi 100 orang penyertaan .

Hadiah :
WANG TUNAI berbentuk topup menanti anda !

5 comments:

Wanie Dazzlings said...

winkwink~~~~

thanks ea..^__^

tapi blog saya tak lawa sgt la..segan nak sertai..^__^

The SIMPLE eina said...

hehehe. ala, xpe. join je la. me punya pon x lawa mana. hik hik.

norsyuhada binti johan said...

gooodluck dear !!!!!

The SIMPLE eina said...

heee. thanks :)

Shekyn Xevera said...

; ty sis !