My Followers

Mar 24, 2010

nescafe ice superb!!!


nescafe ice KEGEMARAN aku :)



bersama NESCAFE!!



Okay, berdasarkan gambar diatas, aku juz nk bg tau pg td before pegi kelas, aku singgah 7 eleven. beli minuman diatas ni. NESCAFE ICE. Sgt sdap okey :) before ni aku pegi kelas pagi2 x penah beli air ni. then tetibe tergerak ati aku nk beli. sbnrnye dr mlm tu aku haus. simpan smpai pagi. hahaha. yg aku nk bg tau, for the first time, dlm kelas aku x NGANTUK weh! ahaha. sgt bangga oke. ;p mmg x ngantuk lngsng la. berkesan giler air ni. :) kalau mcm ni la, tiap2 pagi aku kene beli air ni before masuk kelas. ahaha.



*sangat suka bile dlm kelas x ngantuk :) tp slalu nye ngntuk je. eh2, tp satu bnde aku da ubah tau. minggu ni deret aku bgn awal. hee :D


2 comments:

SHAREL said...

hahah dah jadi model nescafe plak cik eena ngok ngek kite ni :D

The SIMPLE eina said...

ahahaha abes tu jd model len x jadik kn. nescafe pon jadi la sharel.